Izaberite jednu od ovih pet kruna kako biste otključali skrivene tajne svoje podsvesti i saznali više o svojim skrivenim snagama. Svaka od ovih pet kruna ima dublji smisao i koristi se da vam više kaže o vašim skrivenim moćima i snagama.

Svako ima skrivene moći duboko u svojoj podsvesti i odabirom jedne od ovih kruna otključaćete skrivene tajne svoje tajanstvene moći.

Jeste li ikada osetili da u dubini imate talenat, snagu ili moć koju niste mogli sasvim identifikovati? Izaberite jednu od ovih čarobnih kruna kako biste dobili dublji uvid u vašu podsvest i kako biste saznali više o vašoj skrivenoj moći.

 

# 1 Afroditina kruna

Afrodita je grčka boginja ljubavi, lepote i seksualnosti. Verujete u pravu ljubav i imate pozitivne i jednostavne poglede na život, piše The wild child.

Odabrali ste Afroditinu krunu zbog ptice koja se nalazi na njoj, što znači da cenite svoju slobodu. Vaša nezavisnost je jedna od vaših najvećih prednosti. Vaša skrivena snaga je vaša strast i ljubav.

 

# 2 Kruna druida

Druidi su se smatrali najvišim članovima društva u keltskoj mitologiji. Ova kruna ima keltski čvor koji predstavlja Druide, koji su bili poznati kao verske vođe i čuvari mudrosti. Druidi su imali stalnu vezu sa njihovom zajednicom, a keltski čvor predstavlja njihovu vezu sa zajednicom i prirodom.

Keltski čvor simbol je prirode i sklada, odabirom toga otkrivate svoju želju da budete u prirodi kako bi pronašli mir i samoću. Vaša skrivena snaga je vaša duboka mudrost i velika sposobnost i talent.

 

# 3 Kraljevska kruna

Postoji samo jedna vrsta osobe koja odabire krunu kralja i to je osoba sa visokim težnjama. Imate velike snove i imate nameru ostvariti ih. Imate velike ciljeve i ništa vas neće zaustaviti zato što možete učiniti sve što zamislite.

Znate kako doći do svog cilja i naporno radite da dobijete ono što želite. Ponekad se morate podsetiti da se povremeno zaustavite, pomirišete ruže i ponosite se svojim postignućima. Vaša skrivena snaga je vaša duboka ambicija.

knjiga1 

# 4 Kruna trostruke boginje

Čvor triquetra ili čvor trojstva se vekovima smatra simbolom božanstva. Odabirom ove krune otkrivate da imate paranormalne sposobnost i da ste duboko duhovna osoba. Često otkrijete da je vaša intuicija jako duboka i čini se da imate duhovnu vezu sa svetom oko sebe.

Imate gotovo paranormalnu sposobnost čitanja ljudi. Možda nećete izvoditi prave čarolije, ali znate da ste rođeni za posebne stvari i imate sreću i instinkt da to i ostvarite. Vaša skrivena snaga je vaša duhovna veza sa svetom oko sebe.

 

# 5 Kruna Erosa

Eros je grčki Bog privlačnosti i želje. Rimski ekvivalent Erosa je Kupid. Odabrali ste krunu sa srcem na kraju i ljubav vam je očigledno na pameti. Uskoro ćete pronaći pravu ljubav ako to već niste učinili.

Imate smisao za pronalaženje ljubavi i vrlo ste strastveni. Već ste bili povređeni, ali to vas ne sprečava da nastavite tražiti svoju srodnu dušu. Jednog dana naći ćete onu koju tražite. Vaša skrivena snaga je vaša neverovatna romantična sposobnost.

 

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner