Ovaj zabavan i točan test analizirati će vaš odnos na najbolji mogući način. Pogledajmo kakav je vaš temperament i ličnost u vezi. Samo morate odabrati cvet za koji verujete da će leptir prvo na njega  sleteti.

Dakle, koji ste cvet izabrali? Pogledajmo šta to govori o vama!

Odabrali ste cvet A

Vi ste srećniji kada ste u vezi!

Analiza temperamenta: Vi niste neko ko slepo žudi za odnosom samo zbog bivanja u vezi. Međutim, srećni ste i ispunjeni kada ste sa nekim posebnim. Zabavno vam je doživeti posebne, male stvari s ljubavnim partnerom, a osećaj stabilnosti donosi vam radost. Takođe mislite da nije zabavno  živeti sam, piše Mystical raven. Niste neko ko se oslanja na to da će ga druga osoba usrećiti, ali uvek će vas usrećiti ako vam se dogodi da pronađete dobru vezu.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvet B na ovom testu.

 

 

Odabrali ste cvet B

Nećete započinjati vezu ako niste uvereni da volite tu osobu!

Analiza temperamenta: Stvarno ne volite razmišljati o ljubavi, ali to ne znači da negativno gledate na nju. Osećate da je život kratak i da pronalaženje ljubavi nije krajnji cilj. Ne želite biti u vezi samo da bi bili u vezi. Želite pronaći pravu ljubav sa nekim. Nećete se obavezati sve dok ne budete potpuno uvereni da je ta osoba neko koga volite duboko. Srećni ste sami i osećate se ispunjeni svojim hobijima i interesima.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvet B i C na ovom testu.

 

 

Odabrali ste cvet C

Vi ste neko ko uživa u slobodi!

Analiza temperamenta: Vi ste neko ko može živeti srećno sasvim sam! Međutim, niste neko ko kaže: “Nikada neću biti u vezi sa nekim!” Razumete vašu slobodu i želju da budete sami. Vi ste nezavisna osoba pa ste prilično dobri u donošenju vlastitih odluka. Mislite da je vaše vreme vrlo važno i da je bolje za vas da živite sami! Ako ne pokušavate razmišljati o teškim delovima veza, moći ćete razmišljati o ljubavi i romantici u pozitivnijem svetlu!

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvet C na ovom testu.

 

 

Odabrali ste cvet D

Stvarno želite biti u vezi!

Analiza temperamenta: Stvarno želite upoznati nekog posebnog! Često se osećate usamljeno i osećate se srećnije kada se možete osloniti na nekog drugog. Kada razmišljate o sreći, mislite na porodicu, prijatelje i partnera. Važno je da imate stabilne emocionalne veze, porodicu, ljubav i brak. Srećni ste kada se družite.

Preporuka partnera: Vi ste neko ko se može prilagoditi bilo kojem partneru. Vi ste dobar slušatelj i razumni ste. Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvet A ili D na ovom testu.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner