Privesci su lepi medaljoni i amuleti sjajnih, živih boja dragulja, dijamanata i kristala. Draga kamenja stvaraju brojne uzorke i različit dizajn u obliku privesaka. Na primer, neko može kupiti priveske u obliku srca, životinje ili može odabrati privesak geometrijskog oblika. Stil ukrašavanja ističe odeću. Sve što trebate učiniti je odabrati jedan od ovih 6 lepih privezaka kako biste otkrili kakva ste vrsta žene i primili poruku o tome kako poboljšati svoj život!

Privezak 1

Vrlo ste ženstveni, volite se lepo obući i urediti kosu. Pre svega, radije biste potrošili novac na novu kozmetiku ili neku vrstu lične nege, nego na hranu ili na stvari za kuću, piše Zen magazine. Takođe, vaša porodica vam je vrlo važna, ali više pazite na muža, nego na svoju decu.

Naš savet: Cenite ove predivne osobine u sebi! Uostalom, tako je teško naći ženu koja je uspela sačuvati svu svoju ženstvenost. Pokušajte ne biti pasivni i ne biti lenji, ali ostati smireni i graciozni u isto vreme.

Privezak 2

Vaše emocije su u skladu s vašom briljantnom inteligencijom. Kada se posmatrate, sećate se reči: “Najseksi stvar u nekoj osobi je njena duša.” Svaki trenutak u vašem životu ima vrednost, a svako iskustvo u vašem životu je malo dublje i emocionalnije od tuđih iskustava. Međutim, vi imate, kao niko drugi, sposobnost da se nosite sa poteškoćama. Istovremeno, imate vrlo originalan način razmišljanja, svoj vlastiti stil i sposobnost odbrane vaših načela.

Naš savet: Iskoristite svoje prilike za svoju dobrobit i dobrobit ljudi bliskih vama. Nikad nemojte dopustiti da vas uhvati pesimizam, jer je vaša dubina pokazatelj vaše unutrašnje zrelosti.

Privezak 3

Vi odabirete sklad i minimalizam. I u vašem stilu odevanja i u svom načinu života ne volite ništa suvišno. Vrlo ste veseli, aktivni i uvek ste u pokretu. Zato ste vrlo zrela osoba koja živi bez predrasuda i sa mirom u duši.

Naš savet: Održavajte ravnotežu između prekomerne aktivnosti i samospoznaje.

Privezak 4

Vi ste prava vila! Volite izrađivati ručne radove (šivenje i sl.) i od obične tkanine možete napraviti elegantnu odeću za vas ili vaše dete. Taj kreativni pristup je iznad svega. Tražite porodičnog čoveka i vaša porodica vam je najvažnija stvar na svetu.

Naš savet: Potreban vam je lični prostor jer je inspiracija rođena u tišini. Uklonite nepotrebna dela i nepotrebne ljude iz svog života i posvetite vreme sebi.

Privezak 5

Imate čelični karakter i železne živce. Imate neumoljivu želju za upravljanjem i širenjem vlastitih granica. Brzo reagujete, imate vrlo oštar um i poslovnu sposobnost. U odnosu na druge ljude, vrlo ste zahtevna osoba i jako ste oprezni kada se radi o ljudima sa kojima se družite. Možda to nije slučajno, vođeni ste životnim iskustvom.

Naš savet: Nemojte raditi celo vreme, zaustavite se s vremena na vreme i odmarajte se. Kroz to slobodno vreme možete očistiti svoje misli i naučiti pronaći mir i sklad u svom životu.

Privezak 6

Vaša duša traži večnu radost, luksuz i sjaj. Vaša odeća je ekstravagantna, a vaši ukrasi sjajniji od sunca. Pokazujete svoje emocije bez razmišljanja,  to je vaš način ispuhivanja. Vaš rad i karijera možda vam nisu najvažnija stvar u vašem životu, ali ne pristajete biti najgori. Vaš takmičarski duh uvek zasjaji i uvek pronalazite način da svoj posao obavite bez ikakvih napora.

Naš savet: Pokušajte malo zauzdati svoje osećaje, jer možete uvrediti ljude koji su vam bliski. Ako ste pogrešili, nemojte se zaboraviti izviniti, jer oprost je odlika pravih kraljica.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner