Pronalazak idealnog modela farmerica, koje će savršeno istaći oblik vašeg tela zahteva dugotrajno traganje i celodnevno isprobavanje različitih modela. Spremili smo 5 saveta za vas uz pomoć kojih će biranje idealnog skini para farmerica za vas postati jednostavan zadatak:

1.Uvek birajte farmerke dubokog struka

Farmerke koje se kopčaju oko pupka ističu vaše obline na pravi način i sprečavaju da vaši eventualni nedostaci dođu do izražaja. Naravno dubinu struka odaberite u skladu sa visinom i proporcijama vašeg tela.

 

2. Izbegavajte preuske farmerice

Ukoliko vam je teško da farmerke navučete preko bedara, odaberite broj veći. Potrebno je da farmerice prianjaju uz vaše telo, ali je bitno da istovremeno možete da obavljate sve osnovne radnje.

 

3. Dužina pantalona je takođe bitna

Trebalo bi da nogavice budu tačno do članka vaše noge. Prekratke nogavice mogu učiniti da vaš list izgleda deblje, a predugačke nogavice mogu izgledati neuredno i uništeno posle nekog vremena.

 

4. Rajsfešlus

Veoma je bitno da je rajsfešlus ispravan, da možete normalno funkcionisati, bez da se opterećujete da li su vam se farmerice otkopčale.

 

5. Zadnji džepovi moraju biti visoko i blizu jedan drugog

Ovakav raspored džepova vizuelno poboljšava utisak o vašem telu. Izbegavajte široke džepove, oni mogu vizuelno proširiti vaše bokove.

Uske farmerice jedan su od osnovnih komada, koje svaka žena treba da ima u svom regalu i koji se može savršeno ukombinovati u mnoge odevne kombinacije. Stoga ispoštujte ove savete i izaberite svoj savršen par, u kome ćete se uvek osećati poželjno i prijatno!

 

Autor: Lepota&Zdravlje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner