Najveća prednost svilenih, ali i satenskih komada je upravo to kako padaju na telu. Stilista slavnih, Mikejla Erlanger, koja sarađuje s holivudskim zvezdama poput Lupite Njongo, Dženifer Hadson i Hilari Svank, zna sve tajne pametnog odevanja, a samim time ima i nekoliko saveta koji će koristiti svima nama!

 

Imaš izražene bokove? Želiš ih malo vizuelno stanjiti? E pa, upravo ćeš uz pomoć ova tri komada postići željene rezultate, a najbolje od svega je što se radi o super trendi odeći koju sigurno već imaš u ormaru!

 

Elegantne pantalone

Lagane tkanine i pametno postavljeni džepovi na elegantnim pantalonama, poput onih super popularnih s crtom sa strane, neće samo suziti tvoje bokove, već će ti u njima i noge izgledati tanje. Win-win!

 

Pencil suknja

Ovaj klasični kroj suknje, koji nikad ne izlazi iz mode, laska tvojim bokovima više i bolje od bilo kojeg drugog odevnog komada. Biraj modele koji padaju taman do kolena i ne sužavaju se preterano pri dnu. Ravni ili zvonasti kroj najbolji je odabir za cure sa širim bokovima.

 

Svila

Najveća prednost svilenih, ali i satenskih komada je upravo to kako padaju na telu! Lepršava i prozračna tkanina lagano će prekriti sve kritične zone, ali i izdužiti tvoju celu siluetu. Haljine,pantalone i suknje od svile apsolutno su najbolji odabir za sve devojke zaobljene figure.

 

Autor: 24sata.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner