Zimski dani koji više liče na prolećne, idealni su za kombinacije sa kardiganima, omiljenim komadom odeće većine žena. Od toplog mekog pletiva, velura ili nekog drugog materijala, lako se uklapaju uz različite delove garderobe, pa možete da ih nosite u gotovo svim prilikama, sa farmerkama, pantalonama, haljinom, suknjom kao i uz sve vrste obuće.

 

Jedna od efektnijih kombinacija je uz uske farmerke ili kožne pantalone i kratke čizmice na štiklu ili ravne. Izbor modela je veliki, tako da ćete sigurno pronaći onaj koji odgovara vašoj građi, bilo da se radi o klasičnom, bez dugmadi, na preklop, kraćem, asimetričnom, sa modernim 3/4 rukavima. Duži ili predimenzionirani modeli bolje stoje visokim pripadnicama lepšeg pola, a kraći i uži nižim ženama.

 

 

I spektar boja je veliki, od neutralnih tonova, sive, bež, crne, puderastoroze, do crvenih, zelenih, ali i crno belih kombinacija, a popularni su i geometrijski i apstraktni motivi. Naravno, nemojte da zaboravite na modne dodatke poput efektnog šešira, nakita ili šala.

(Novosti.rs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner