“Kada ste dobro odeveni, drugi primećuju vas, a kada niste – vašu odeću” – govorila je neprevaziđena Koko Šanel. Teško je ne složiti se sa njom, pošto je odeća važan deo naše pojave.

To što godine prolaze ne znači da u vaš garderober mora da se useli monotonija - postoji prikladna i moderna odeća za svako životno doba.

Svetski stilisti su sastavili listu od 10 odevnih komada koje prava dama nikad neće obući. Poznate ličnosti se često nalaze na listama najbolje obučenih ljudi, zbog čega predstavljaju odličnu modnu inspiraciju.

Postoje neki parfemi koji su vječni, koji odolijevaju svim trendovima, kojima vrijeme ne može ništa i koje će žene uvijek rado nositi. Donosimo listu 10 parfema koji nikada neće izaći iz mode.

Modne revije širom sveta, kao i influelnserke pokazale su nam da leto ne možemo da zamislimo bez bar jednog para pantalona s dubokim strukom. Osim što vizuelno izdužuju figuru, savršeno se kombinuju uz skoro sve što ste zamislili. Odličan su izbor i za visoke temperature!

Pravilno odabrane stvari nam pomažu da istaknemo kvalitete i sakrijemo nesavršenosti. To se ne odnosi samo na odeću već i na kupaće kostime. Femina će vam pokazati 10 modela kupaćih koji će vam pomoći da sakrijete sve suvišno i da odlično izgledate na plaži ili bazenu.