Kokosovo ulje je jedna od nekolicine namirnica koje možemo nazvati svemoćnim ‘super namirnicama’. Njegova jedinstvena kombinacija masnih kiselina na nebrojeno načina pozitivno utiče na naše zdravlje. Najnovija istraživanja su potvrdila da blagotvorno utiče kako na opšte zdravlje, tako i na izgled kože, kose i noktiju, prirodno ih hrani i neguje, pomaže u bržem zaceljivanju, te im osigurava zdravlje, sjaj i lepotu.

Činjenica je da bore i fleke na licu čine da izgledate starije. Na osnovu njih često nije teško pogoditi koliko neko ima godina. Ipak, postoje neke stvari u našoj pojavi koje mogu da učine da izgledamo mlađe nego što zapravo jesmo.

Radite ovo barem dva puta nedeljno i rezulteti će biti odmah vidljivi! Predlažemo da obratite pažnju na provereni recept koji jača noktnu ploču, omekšava kutikulu i ubrzava rast noktiju, bukvalno pred vašim očima.

Želite li da vam ruke uvek budu mekane i glatke, a koža elastična, odvojite malo vremena za njih. Velika hladnoća isušuje kožu, pa svakako ruke dobro namažite pre izlaska iz kuće i obavezno koristite rukavice. Kremu je dobro pre izlaska iz kuće naneti i na lice. Redovno ih mažite hidratantnim kremama i povremeno im priuštite prirodne maske koje možete vrlo jednostavno napraviti kod kuće.

Ne možemo menjati oblik svojih očiju, ali možemo izabrati kako ćemo ih našminkati – donosimo make-up trikove pomoću kojih će vizuelno izgledati veće nego što jesu!

U 71. godini, Susan Sarandon još drži svoju poziciju jedne od najlepših žena u Hollywoodu. Glumica daje ključeve njene istinske filozofije lepote koja seže dalje od ogledala kupatila.