1. Težite savršenstvu

"Odluka da budete savršeni počinje povezivanjem svojih misli i reči sa namerom da od sebe zahtevate više."

Italijanska filmska diva Monika Beluči jedna je od najseksepilnijih žena svih vremena, a zanimljivo je da nikada nije pristala na intervencije hirurga.

Evo nekih tajni i činjenica koje niste znali o njoj:

Indira Radić jedna je od najpopularnijih i najuspešnijih srpskih folk pevačica, ali nije od uvek živela lagodnim životom. Ona je progovorila o svom detinjstvu i otkrila detalje koje su do sada bili nepoznati javnosti.

Jahovićeva planira da se odseli iz Istanbula nakon sudskog okončanja braka i da se vrati kod majke u Novi Pazar i tu započne novi život. Kao bomba domaćim medijima odjeknula je vest o razvodu srpske pevačice Emine Jahović Sandal i njenog turskog kolege Mustafe Sandala. Iako je prvo Emina demantovala ovu informaciju, odmah sutradan ona je putem Instagrama obavestila javnost o bračnom krahu. 

Jelena Karleuša, koja je napravila pravi spektakl na Kopaoniku, rekla je posle nastupa da nema para da pozajmljuje Saši Popoviću pošto je pre desetak dana opljačkan.  

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu Marina Tucaković, koja se bori sa rakom dojke, otputovala je rano jutros u Nemačku na lečenje. Marina je u Nemačku otišla sa suprugom i bliskim prijateljima.