Žena rođena u znaku Device pripada zemljanom elementu zodijaka, planeta koja vlada istoimenim znakom je Merkur. U prirodnom horoskopu Devica zauzima šestu astrološku kuću koja se odnosi na pružanje usluga i zdravlje. Žena rođena u znaku Device je jedna od najvrednijih žena u horoskopu.

Neumoran je radnik, uvek je odgovorna i izuzetno precizna u svemu čega se dotakne. Marljiva, čestita, povučena, mirna, odana, ne voli da spletkari i gleda samo kako da što bolje i tačnije izvrši svoje poslovne zadatke. Što se tiče porodičnog života, ova žena je toliko pedantna da to ponekad prelazi granicu normalnog. Opsednuta je higijenom i čišćenjem kuće, a njeno kupatilo mora da blista. Svoju decu od malih nogu uči da žive u urednom  prostoru gde svaka stvar mora da bude ostavljena na mesto kojem pripada.

 

 

Majka u znaku Device voli da razgovorim rešava probleme svoje dece. Ona nikako ne podnosi konflikte, ali ako do njih dođe argumentima brani stavove za koje se zalaže. Nikada prva neće napasti nekoga, ali ako se ona nađe na meti drugih koji nemaju iskrene namere, i te kako je sposobna da se zaštiti.

 

 

Žena Devica je odličan govornik, a još bolji računovođa. Kod nje stoje sve pare iz kućnog budžeta i ume da raspolaže novcem na zdrav način. Nije sklona rasipništvu jer je i ona sama odrasla u skromnoj porodicu u kojoj su je naučili da je najvažnije sačuvati čist obraz i imati miran san. Sve što su je roditelji naučili, ona danas prenosi na svoju decu i potomke.

Ova žena ima veliki dar u rukama. Ume da obavlja svaki posao u kojem je potrebno uključiti logiku, dobru koncentraciju i zdrav razum. Često su žene device zaposlene u gerontološkim centrima, zdravstvenim ustnovama, trgovinama, prosveti, fotokopirnicama, računovodstvu ili imaju svoje knjigovodstvene agencije, a neke svoju platu zarađuju rdeći u analitičkim sektorima ili zavodima za statistiku. Odlično joj ide svođenje računa, a kada je reč o detaljima – njima poklanja posebnu pažnju. Ponosna je što sa svojih deset prstiju ume da zaradi koricu hleba i to često naglašava.

 

 

Voli da se zdravo hrani i da uvek bude sređena ali najpre čista. Velii je perfekcionista i retko kad pravi greške. Ona će ako treba i po celu noć da ostane budna kako bi sve sve obaveze uspešno privela kraju. Često je toliko prezauzeta pa kasno uveče priprema ručak za naredni dan. To radi samo zato da njeni ukućani ne bi trpeli zbog njenih poslovnih obaveza. 

 

 

Ume da bude naporna deci i suprugu, ali ona toga nije svesna. Voli da ima kontrolu nad celom porodicom ali često je popustljiva prema deci. Žena Devica je veoma duhovita, ali od silnih obaveza retko kad ima vremena za opuštanje. Njena parola je: Rad je stvorio čoveka, a nerad debila!

Žena u znaku Device je veoma brižna, pažljiva i najbolji prijatelj. Mnogo voli životinje, obrađivanje zemlje i ubiranje plodova iz svoje bašte. Ova žena sa mnogo nežnosti i brige pazi o svojim roditeljima, a u ovom znaku rođene su najbolje medicinske sestre. Ova žena je veoma humana, ali i stidljiva po svojoj prirodi.

 

 

Žena Devica iam osetljiv stomak sa naglaskom na crevima, želucu, dijafragmi. Ima problema sa psihosomatskim tegobama i veoma je sklona hipohondriji. Miran život bez buke i stresa obezbediće joj dugovčnost i ostvarenje na svim životnim poljima.

Autor: Astrolog Velimir Remić 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner