Ljubavni horoskop od 15. do 28. februara 2019. godine - evo koga očekuje ispunjenje romantičnih želja...

OVAN

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak unapred.

BIK

Vaša veza će dobro napredovati, ali pazite koje reči upotrebljavate jer nisu isključeni nesporazumi. Zajedno ćete biti potpuna celina koju svako može poželeti. Važno je da shavtite da je većina vaših briga neosnovana.

BLIZANCI

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji, stalno se stvaraju prilike za druženja i upoznavanje novih ljudi. Međutim, način na koji pokazujete ljubav može biti pomalo ograničavajući i naporan, pa pokušajte biti tiši i manje zahtevni.

RAK

Sve će biti u redu ako naučite da prihvatate kritiku i ne uzimate svaku partnerovu reč za ozbiljno. Iako vas još uvek pogađaju neke stvari iz prošlosti, oprostite mu i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.

 LAV

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostavetajnu vezu. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, ali pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

DEVICA

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne kritikujete partnera za svaku sitnicu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatiti.

VAGA

Vi ćete sve više biti skloni flertu i popuštanju prema nečijim udvaranjima. Zbog ovoga bi partner mogao da vam prigovori. Odredite pravac i cilj u kojem želite da se razvija vaša veza.

ŠKORPIJA

Želećete malo više da uživate u slobodi, pa ćete većinu slobodnog vremena provesti u druženju sa prijateljima. Partner će se osećati pomalo zapostavljeno i moguće je da će vam zameriti na nedostatku pažnje. Pokušajte da mu objasnite kakos e osećate i pronađite neki kompromis.

 

 

STRELAC

Ako očekujte telefonski poziv, verovatno ćete ga i dočekati i razgovor sa jednom starom ljubavi dneće vam radost. Biće vam lakše. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Strelac koji je u vei postaće više blizak sa partnerom.

JARAC

Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Čini vam se da ovaj put sve može potrajati. Takođe, partneru se lako otvarate i jasno razgovarate o tome šta vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.

VODOLIJA

Bićete zaokupljeni jednim članom svoje porodice, pa će partner nakratko biti zapostavljen. Čim rešite porodične dileme, potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili sa voljenom osobom.

RIBE

Osećaji će vas obuzimati poput plime. Bićete spremni da se predamo ljubavi bez ikakve rezerve. Biće vam uzvraćeno. Istovremeno ćete morati malo da se pozabavite sa svojom porodicom, a to će vas podstaći da bolje sagledate svoju vezu.

Prilagođeno sa: Ehoroskop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner